Fortsätt till huvudinnehåll

Många ugglor blir det...

Genomlider dagarna den här veckan med ett helvetiskt halsont, tog bort halsmandlarna i fredags och det känns... Några ugglor har jag gjort i alla fall, men jag har glömt att ta kort på alla innan jag gett bort dem. I förrgår lärde jag döttrarna att göra varsin, de blev jättefina. Anni virkade av sitt garn Candy, som hon fick i födelsedagspresent, Ylva virkade i samma garn som jag, alltså Tilda från Svarta Fåret, men hennes missade jag tyvärr att ta kort på.
Min o Håkans

Till en vän

Annis egen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Den lilla dockan

Tänk att det kan vara så kul o avkopplande. Virkning med en bra ljudbok som sällskap. Igår lyssnade jag klart på Fyren mellan haven och tårarna rann samtidigt som jag virkade lite. Idag har jag bakat till kollegorna imorgon och lagat mat. Det är också avkoppling. Har inte kommit så långt i mönsterskrivande, bara lite handskrivna anteckningar än så länge.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det: